Afbeelding
PR

De Kleine Bözzels spelen op vrijdagochtend op kinderboerderij

Natuur

AALTEN - De Kleine Bözzel activiteiten bij de kinderboerderij Ahof is ondertussen een begrip geworden in Aalten. Op vele vrijdagochtenden van 10.00 tot 11.00 uur is het weer één grote gezelligheid bij kinderboerderij De Ahof, met spelende en ontdekkende kinderen van 2 tot 4 jaar. En natuurlijk zijn de ouders, grootouders of begeleiders ook welkom.

Alle kinderen krijgen tijdens de Kleine Bözzel activiteiten een overall aan, zodat ze heerlijk kunnen kruipen, ontdekken, modderen en dieren aaien. Tegenwoordig heeft de begeleiding voor de kids zelfs kinderregenjasjes geregeld. Als het nat is buiten, kunnen de kinderen ongestoord spelen zonder dat de kleren vies worden. Of de kinderen graag de kriebelbeestjes in de tuin willen ontdekken, knoeien met water of spelen met de kruiwagen of traptrekker: alles is mogelijk.
De kinderen worden ondersteund in hun ontdekkingsreis bij de kinderboerderij door drie professionele begeleidsters: Sandra, Nienke en Kirsten. Voor de meegekomen papa’s, mama’s en/of verzorgers is er koffie en of thee verkrijgbaar. Elke eerste vrijdag van de maand is er een ander leuk thema: 1 september staat de aardappel centraal, 6 oktober is het thema herfst, 3 november komt de dierendokter en op 1 december is er sinterklaas.
Deelname bestaat uit een vrijwillige bijdrage. Info: dekleinebozzels@gmail.com.

Afbeelding
De jeugd maakt jolijt op de kinderboerderij. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit