De ruïne van de St. Jacobskapel. Foto: Hans Piek
De ruïne van de St. Jacobskapel. Foto: Hans Piek Hans Piek

Fietstocht VVV Bredevoort verkent de Achterhoek

Natuur

BREDEVOORT - Vanaf 1 juli ligt de derde fietstocht van het seizoen 2023, georganiseerd door VVV Bredevoort, klaar. Met een lengte van ongeveer 50 kilometer neemt deze route fietsliefhebbers mee op een ontspannen tocht door het landschap van de Achterhoek.

De route voert langs pittoreske plaatsen als Vragender, Groenlo, Beltrum en Lichtenvoorde, waarbij fietsers getrakteerd worden op de veelzijdigheid van de natuur in deze regio.
“Deze fietstocht biedt een unieke ervaring van onze prachtige Achterhoek,” aldus een woordvoerder van VVV Bredevoort. Met schilderachtige uitzichten en een afwisselend landschap is het geen wonder dat de Achterhoek geliefd is onder fietsers.
Fietsers kunnen volop genieten van de route en onderweg vele bezienswaardigheden ontdekken. Zo is er onder andere een fotomoment bij de ruïne van de St. Jacobskapel.
De start en finish van de fietstocht vinden plaats bij het VVV-kantoor in Bredevoort, gelegen aan Markt 8. De routeboekjes zijn verkrijgbaar bij de VVV voor 2,50 euro per stuk. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met VVV Bredevoort via 0543-452380 of per e-mail op vvvbredevoort@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit