Wandeltocht. Foto: Evelien Hillen
Wandeltocht. Foto: Evelien Hillen Evelien Hillen

Herfstwandelweekend WSV De Wandelvriend

Natuur

AALTEN - Afgelopen weekend organiseerde WSV De Wandelvriend voor de 17de keer haar herfstwandelweekend. 

Op zowel zaterdag als zondag konden er weer prachtige routes gewandeld worden, die uitgezet waren vanaf de Heurnsen Tref. Voor de langere afstanden was er onderweg ook nog een rustpunt ingericht, waar men even kon bijkomen van de reeds afgelegde kilometers en men onder het genot van een kop koffie of soep weer krachten kon opdoen voor de resterende kilometers.
Nieuw waren dit keer de puzzeltocht en de berentocht voor de kleinere wandelaars. Bij de puzzeltocht was het de bedoeling om letters te verzamelen waarmee een slagzin gemaakt kon worden. Voor de berentocht moesten onderweg beren gezocht worden waarbij voor elke gevonden beer een sticker op een fotovel geplakt kon worden. Bij terugkomst werden deze wandelaartjes beloond met een medaille en een versnapering.
WSV De Wandelvriend kan terugzien op een zeer geslaagd wandelweekend, waaraan onder prachtige weersomstandigheden, ruim 600 wandelaars deelnamen en bovendien ook nog een zestigtal kinderen de letters en beren hebben gevonden.
Inmiddels wordt er al weer hard gewerkt aan de routes voor het winterwandelweekend, dat op14 en 15 januari plaatsvindt en waarbij er gestart kan worden bij Suzie’s Farm.

Beren tellen tijdens de wandeltocht. Foto: Evelien Hillen
Wandeltocht. Foto: Evelien Hillen

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit