Zomerfietstocht vanuit Varsseveld. Foto: PR
Zomerfietstocht vanuit Varsseveld. Foto: PR

Zomerfietstocht vanuit Varsseveld

Natuur

VARSSEVELD - Op zondag 24 juli organiseert de Fietscommissie Varsseveld van de VVV Oude IJsselstreek weer een mooie fietstocht.

De start is bij de Van Pallandthal, Van Pallandtstraat 4, 7051 DE Varsseveld en gaat via Gaanderen en Warm naar de controle bij Palestra aan het Stroombroek in Braamt. Natuurlijk is deze tocht helemaal uitgepijld. De afstanden die gereden kunnen worden zijn 40 en 60 kilometer. Bij de controle kan worden beslist welke afstand men gaat fietsen. De lus van 20 kilometer gaat door het mooie Montferland. Daar moet, op een rustige manier, ook iets geklommen worden. Dat wordt ruimschoots beloond met mooie uitzichten. 

Na de tweede controle fietsen deelnemers de laatste 20 kilometer via Vethuizen, Silvolde en een paar kerkenpaden terug naar Varsseveld. Na afloop kunnen fietsers in de sporthal genieten van een drankje, bij inlevering van de deelnemerskaart. De start is tussen 9.00 en 13.00 uur. De kosten zijn 5 euro per persoon, inclusief consumptie na afloop. Er kan gepind worden.


vvvoudeijsselstreek.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit