Menigte gaat los op ABBA muziek bij Over De Top.

Menigte gaat los op ABBA muziek bij Over De Top.

Koolmees Photography

Kaartverkoop Over De Top festival gaat van start

Muziek

Kaartverkoop Over De Top festival gaat van start

LICHTENVOORDE - Op donderdag 29 februari start om 11.00 uur de kaartverkoop voor Over De Top Festival, dat op zaterdag 18 en zondag 19 mei (Pinksterweekend) voor de dertiende keer plaatsvindt op het Swite Terrein in Lichtenvoorde. De vroege vogels kunnen combitickets bestellen voor een actieprijs van €30,-, deze is geldig voor beide festivaldagen. Er is een beperkt aantal Early Birds Combitickets beschikbaar. Daarnaast is het eerste deel van de line-up aangekondigd met acts als Rosie Meyer, JesperJesper, Stainless, Julia Sabaté, Arson (BE), Johnny & The Spacemachine en nog veel meer.

Line-up
De organisatie van Over De Top Festival presenteert vandaag de eerste artiesten uit de line-up van het festival. ‘’Ook dit jaar hebben we weer twee volle dagen met fantastische bands en artiesten. Zelf kijk ik uit naar Druiprek, mijn favoriet van twee jaar geleden die we nogmaals laten komen, dat wordt nu alweer ouderwets raven’’, aldus organisator Niek Krabben. ‘’Ik ben vooral benieuwd naar het nieuwe podium’’, aldus organisator Manon Wolters. Alle aangekondigde artiesten zijn terug te vinden op de website van Over De Top Festival.

Tickets
Naast de Early Bird Combitickets voor € 30,-, zijn er dagkaarten voor zaterdag en zondag verkrijgbaar voor € 25,- per stuk. Zodra de Early Bird Combitickets uitverkocht zijn, blijven er Combitickets beschikbaar voor de prijs van € 40,- per stuk. Dit jaar zijn er ook dagkaarten voor jeugd tot 16 jaar, die zijn € 10,- per stuk. Daarnaast hebben kinderen tot een lengte van 1.40 m gratis toegang tot het festival. De ticketverkoop gaat op donderdag 29 februari om 11.00 uur van start op www.overdetopfestival.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant