PavLuv! In actie tijdens AAP festival. Foto: Raymond Ubbink
PavLuv! In actie tijdens AAP festival. Foto: Raymond Ubbink

Uitverkocht AAP festival levert ruim drieduizend euro op

Muziek

AALTEN - Met dank aan het publiek, de bands, medewerkers en sponsoren kan het AAP festival ruim 3.000 euro overmaken naar Talentverbinder Richard Jongetjes en ‘zijn’ menstruatie armoede project. 

Met het bijeengebrachte prachtige bedrag kan Talentverbinder ‘Jongetjes zo’n 35 vrouwen/meisjes, die gebruik maken van voedselbankuitgiften Aalten en Dinxperlo, een jaar lang van ‘happy period bags’ voorzien.
Zaterdag 18 november, tijdens de Dag van de Achterhoekse Popmuziek, kon het publiek in Oerkroeg Schiller genieten van vier puike bands.
Het allerlaatste optreden van Pixies tributeband Vamos! werd zeer goed ontvangen. Daarna was het de beurt aan Wanted, die met meer rustige songs uit, vooral, de jaren 60 en 70 het publiek deed genieten. Voor Vamos! was het de allerlaatste keer dat ze optraden, maar voor PavLuv!, met ska/reggae/New wave, was het de vuurdoop met hun allereerste liveshow. PavLuv! Was energiek en vermakelijk en heeft absoluut de potentie om door te groeien naar een landelijk bekende band.
Afsluiter de AAP supersessieband liet letterlijk even op zich wachten, een technische storing gooide bijna roet in het eten. Na het verhelpen van een kabelbreuk kon het geduldige publiek helemaal los gaan op een eerbetoon aan Tina Turner met daaropvolgend een zeer dansbare discoset.
Een mooie avond voor het aanwezige publiek en de organisatoren van Aaltens Artistiek Popbelang (AAP).

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant