Liquid Love Machine. Foto: Tatum Kempers
Liquid Love Machine. Foto: Tatum Kempers Tatum Kempers

Laat-Najaar Vroeg-Winter feest in Oerkroeg

Muziek

AALTEN – Zaterdag 25 november zal in Oerkroeg Schiller het jaarlijkse Laat-Najaar Vroeg-Winter feest gehouden worden.

Dit feest laat het seizoen inluiden. De ijskoningin doet haar intrede en de dondergoden moeten gerust gesteld worden. De zal de feestelijkheden tot een hoogtepunt te brengen.
De natuur maakt zich op voor de winter. Bomen laten de bladeren vallen de trollen en woudgeesten komen uit hun schuilplaatsen. Nimfen en feeën verzamelen zich rondom vuren om zich te warmen. Gepofte aardappelen en glühwein houden de mensen warm in de barre omstandigheden van het late najaar en de vroege winter. In de kroeg hangt de geur van morsige bladeren en mos. De rook van weleer is verdwenen. In de schemer van het donkere woud staat de band Liquid Love Machine te spelen.
Liquid Love Machine geeft acte de presence met rock ‘n roll in haar meest dansbare vorm: luid, teder, sexy en catchy. Gedanst zal er worden, het leven gevierd, de doden herdacht en vrouwen geëerd. De band barst van de energie en weet van elk feestje een Dol Dwaas Feest te maken.
Het laat Najaar Vroeg Winter Feest begint om 21.00. Bezoekers worden uitgedaagd verkleed te komen. De toegang tot het feest is vrij.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit