Het Aaltens Evergreenkoor. Foto: PR
Het Aaltens Evergreenkoor. Foto: PR

Aaltens Evergreenkoor zoekt nieuwe leden

Muziek

AALTEN - Bij het Aaltens Evergreenkoor is er ruimte voor nieuwe leden, zowel mannen als vrouwen. Mensen die houden van zingen in een gemengd gezelligheidskoor zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen op één van de oefenavonden. “We zingen op de maandagavond bij café Leuven. Kom rustig kijken en zing een keertje mee!”

Het Aaltens Evergreenkoor bestaat sinds 2005. Het gemengde koor, bestaand uit ongeveer dertig mensen, zingt voornamelijk Nederlandse en Duitstalige ‘evergreens’, waaronder natuurlijk smartlappen en levensliederen. “Onze stelling is: een evergreen kan een smartlap zijn, maar elke smartlap is nog geen evergreen. Onze optredens gebeuren op een zo breed mogelijk vlak, van verzorgingscentra tot festivals door het gehele land.” 

Het Aaltens Evergreenkoor staat onder leiding van dirigent André ter Bogt, de muzikale ondersteuning wordt verzorgd door accordeonist Sandra Prinzen. Belangstellenden kunnen een kijkje komen nemen op een repetitie-avond op de maandag bij Leuven, van 20.00 tot 22.00 uur. Aanmelden kan ook, bij secretaris Annet Rots, tel: 0543-472336, of bij één van de overige bestuursleden.


www.aaltensevergreenkoor.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit