Uitreiking van de cheque. Foto: PR
Uitreiking van de cheque. Foto: PR

ACM en de Vrolijke Noot gaan voor Gambia

Muziek

AALTEN - Op 13 mei heeft het Aaltens Christelijk Mannenkoor (ACM), met medewerking van De Vrolijke Noot, een benefietconcert gehouden in de Zuiderkerk. Een mooie avond met een kleurrijk gevarieerde muzikale invulling. De opbrengst van het concert is bestemd voor de stichting Gaan voor Gambia. 

Deze stichting, bestuurd door de Aaltenaren Margriet en Henk Luimes, steunt diverse kleinschalige projecten aan de allerarmsten in Gambia, met name voor kinderen, en gezondheidszorg. 

Collecte
De collecte heeft de lieve som van 1.250 euro opgebracht. ACM heeft deze opbrengst verdubbeld. Daarnaast heeft een lokale instelling een mooie gift toegevoegd, waardoor de organisatie aan de familie Luimes met trots een cheque kon overhandigen van maar liefst 3.250 euro.
“De familie Luimes staat garant voor een waardige bestemming aan projecten in Gambia. Een zeer geslaagde actie. Een hartelijke dank voor allen die hebben bijgedragen aan deze mooie schenking,” aldus Gerrit A. Oosterink namens de PR-commissie van het koor ACM.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant