The Kilkennys. Foto: PR

The Kilkennys. Foto: PR

Ierse formatie The Kilkennys naar Boerderij ‘t Westendorp

Muziek

IJZERLO - Op vrijdag 10 maart komen The Kilkenny’s naar IJzerlo. Deze bekende Ierse band geeft een luisterconcert op Boerderij ’t Westendorp in IJzerlo, een vrij kleinschalige locatie voor deze wereldbekende band, die meestal in theater en op festivals speelt. Luisteraars zitten dan ook dicht bij de muzikanten, die het zelf ook erg leuk vinden om voor de tweede keer in deze ongewone omgeving te spelen.

Iedereen die vorig jaar bij dit optreden was, weet dat het een topavond gaat worden waarbij vele bekende Ierse songs en tunes voorbijkomen. Opvallend zijn de vier mooie stemmen en de grote variatie aan instrumenten die ze bespelen.
De vier vrienden uit Kilkenny, allen dertigers, gaven de traditionele Ierse muziek een nieuwe twist, dat elke generatie muziekliefhebbers aanspreekt. Inmiddels is hun naam synoniem voor de moderne Ierse muziek. Hun songs zijn vrolijk en opgetogen, zoals in hun vertolkingen van de klassiekers ‘The Spanish lady’, ‘Tell me ma’ en ‘Whisky in the jar’. Met hun energieke uitstraling, hun rappe instrumentale ritmes en onvervalste Ierse humor krijgen ze elke zaal gemakkelijk mee. Na eerst heel Ierland veroverd te hebben, staan ze inmiddels in hele wereld op de grote podia.
Dit luisterconcert vind plaats op boerderij ’t Westendorp in IJzerlo en begint om 20.00 uur.


www.hetwestendorp.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit