Vlnr: Wim Jansen, Mathijs Dubbeldam en Jan Bongen. Foto: PR
Vlnr: Wim Jansen, Mathijs Dubbeldam en Jan Bongen. Foto: PR

Nieuwe dirigent bij Aaltens Chr. Mannenkoor

Muziek

AALTEN - Op 15 april 2023 wordt Mathijs Dubbeldam uit Bredevoort de nieuwe dirigent van het mannenkoor uit Aalten. Hij volgt dan Susanna Veerman op, die de afgelopen negen jaar dit koor heeft geleid. Op 25 januari heeft Mathijs het contract getekend, waarmee hij zich aan het koor verbindt, in het bijzijn van de voorzitter Jan Bongen en de penningmeester Wim Jansen.

Met Mathijs Dubbeldam begint er een nieuw hoofdstuk voor het A.C.M. Mathijs is een jonge dirigent die sinds kort met zijn gezin in Bredevoort woont. Hij heeft hiervoor enkele koren in Nijmegen geleid. Mathijs heeft een allround vakopleiding gevolgd voor zangdocent en dirigent.

Overdragen
Tijdens een concert op 15 april in de oude Helenakerk in Aalten zal Susanna de dirigeerstok daadwerkelijk aan hem overdragen.

Mathijs vindt het een uitdaging om met de mannen van het koor op een hoog niveau te zingen. Elke maandagavond vanaf 20.00 uur wordt er geoefend in de Hofnar.
Belangstellenden die willen meezingen tijdens dit nieuwe hoofdstuk in de historie van het A.C.M. zijn uiteraard van harte welkom.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant