Balkanova Orchestra. Foto: Edwin Hunter fotografie
Balkanova Orchestra. Foto: Edwin Hunter fotografie for use please contact Edwin hunter mailto: ehunter82@hotmail.com tel: +31651024804 netherlandsfoto's zijn auteursrechtelijk be

Optredem Balkanova Orchestra bij Schiller

Muziek

AALTEN – Zaterdag 26 november zal in Oerkroeg Schiller het jaarlijkse Laat-Najaar Vroeg-Winter feest gehouden worden.

De donkere tijd staat weer op aanbreken. De nachten zijn kort en de dagen guur. In café Schiller is het Laat Najaar Vroeg Winter Feest dat dit seizoen doet inluiden. De ijskoningin doet haar intrede en de dondergoden moeten gerust gesteld worden. Balkanova Orchestra zal de feestelijkheden tot een hoogtepunt te brengen.

 De natuur maakt zich op voor de winter. Bomen laten de bladeren vallen de trollen en woudgeesten komen uit hun schuilplaatsen. Nimfen en feeën verzamelen zich rondom vuren om zich te warmen. Gepofte aardappelen en glühwein houden de mensen warm in de barre omstandigheden van het late najaar en de vroege winter. In de kroeg hangt de geur van morsige bladeren en rottend mos. De rook van weleer is verdwenen. In de schemer van het donkere woud staat Balkanova Orchestra.

De band barst van de energie en weet van elk feestje een Dol Dwaas Feest te maken. De vrolijke muzikanten mixen oosterse klanken met westerse beats. Dit doen ze met eigen nummers, maar ook originals uit de Balkan komen voorbij. Koper, contrabas, accordeon, snaren en beats versterken elkaar met grooves vol energie. Het resultaat is aanstekelijke muziek, waarbij niemand stil kan blijven staan.

Het laat Najaar Vroeg Winter Feest begint om 21.00 uur. Kom verkleed. De toegang tot het feest is vrij.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit