Die Slingetaler
Die Slingetaler Slingetaler

Frühshoppen met Die Slingetaler

Muziek

AALTEN - Zondag 20 november is het ‘Frühshoppen met Die Slingetaler’ in Partycentrum ’t Noorden in Aalten. Een vrolijk muziekprogramma in Alpenländische sfeer onder de noemer ‘Mit Musik und gute Laune’.

Nog steeds geniet Duitstalige Volks- en Schlagermuziek een grote populariteit. Dit blijkt wel uit de steeds groter wordende belangstelling tijdens het Frühshoppen op kermissen, volks- en oktoberfeesten.

Alpenländisch sausje
Het orkest bestaat dit jaar alweer 16 jaar en kan terugkijken op veel succesvolle optredens in de Achterhoek en ver daarbuiten. De vijf heren en drie dames brengen Alpenländische volksmuziek, Duitse Schlagers, muziek met Achterhoekse teksten, Country en Nederlands- en Engelstalige evergreens, veelal voorzien van een Alpenländisch sausje. Twee technici zorgen voor geluid en licht.

Het optreden, op zondag 20 november, begint om 11.00 uur en wordt rond 14.00 uur afgesloten. Entree is vijf euro. Kaarten verkrijgbaar bij Primera, Bredevoortsestraatweg 8 te Aalten. Ook zijn kaarten te reserveren via email: slingetaler@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit