PartyFux op schlagertoer. Foto: PR
PartyFux op schlagertoer. Foto: PR

PartyFUX krijgt platendeal bij FIesta Records, en maakt een Reset!

Muziek

DINXPERLO/BOCHOLT - De Nederlandse Fenneke Zonnebeld, maakt met collega Gabi Frenzten uit Bocholt een Reset, en geen gewone maar een echt Schlager-reset!

Nooit hadden ze gedacht ooit een Schlager te produceren, en toch gebeurde het. Dit alles nadat Gabi wakker werd met een melodie in haar hoofd, Fenneke wist het snel op keyboards in muziek om te zetten. Beiden werden enthousiast en boekten spontaan een studio. En het ging snel, diezelfde avond bij hun studio bezoek was het nummer geproduceerd, en er ontstond spontaan een video, opgenomen in de auto op de eerste parkeerplaats die de dames aandeden. Inmiddels is de videoclip online: RESET! (Genial)er Frauen-Schlagerrock von PartyFUX - YouTube

Fenneke Zonnebeld, toetseniste/zangers begeleidde onder andere Kathy Kelly, the Kelly Family, en dat niet alleen op toetsen, maar ging ook als technicus mee, en organiseerde concerten.
Gabi Frentzen, journaliste/gitariste speelt de rockgitaar in de AC/DC coverband FaltenRock. En nu dus is er het duo PartyFUX, wat garant staat voor plezier, en natuurlijk party onder het motto; ‘Iedereen wel eens toe aan een nieuw begin, even de timer op nul’. En dat doen ze met hun eerste singel onder de vlag van Fiesta Records uit Keulen.

Dinxperwick Swingt
Fenneke zal optreden als Fenn-Live, inclusief haar rode vleugel, tijdens DInxperwick Swingt op 26 augustus op het plein in Suderwick vanaf 19.00 uur. De singel van PartyFUX kan vanaf 12 augustus worden bekeken en besteld bij de bekende download portalen. Informatie? Mail naar info@keytomusic.nl


www.partyfux.de


Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit