WhatEverHappens. Foto: Tom Berendsen
WhatEverHappens. Foto: Tom Berendsen

Zomerconcert WhatEverHappens

Muziek

BREDEVOORT - Op de tweede zondag van de Zomerconcerten in Bredevoort komen de enthousiaste leden van WhatEverHappens optreden.

WhatEverHappens is een muziektheatergroep van zes vrouwen en twee mannen. Zij hebben een totaal verschillende achtergrond, maar vormen als zang-theatergroep een hechte eenheid. Meerstemmige zang binnen het populaire repertoire vormt de basis van hun optredens. Deze muzikale basis wordt in een visueel aantrekkelijke theatrale setting gegoten.

Met beweging en met subtiel ingezet acteerwerk maakt WhatEverHappens totaaltheater. Het muzikale vooral Engels- en Nederlandstalige repertoire is divers: Ballad, Soul, Soft-rock, Pop, en Musical. Tijdens een optreden ervaart het publiek een energiek gebracht gevarieerd programma. En wellicht dat het publiek een rol gaat spelen…

Aanvang is 12.00 uur, op ’t Zand, Bredevoort. De organisatie wil het bezoek aan de zomerconcerten laagdrempelig houden zodat iedereen kan komen en gaan, wel gaan ze met ‘de pet rond’ om de kosten te dekken.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit