Zondagmiddagmatinee met klassieke muziek. Foto: PR
Zondagmiddagmatinee met klassieke muziek. Foto: PR

Zondagmiddagmatinee voor senioren met klassieke muziek

Muziek

AALTEN - Zondag 30 januari is er een zondagmiddagmatinee voor senioren. Vanaf 14.30 uur zijn senioren uit Aalten welkom voor een fantastisch concert met klassieke muziek met Aleksandra Kaspera (cello) en Christina Knoll (viool) . Het matinee wordt gehouden in het grand cafĂ© van Stegemanhof, locatie Marga Klompe, aan de Geurdenstraat 1 te Aalten. De aanvang is exact 15.00 uur. 

Speciaal voor senioren hebben de topmusici Aleksandra Kaspera en Christina Knoll een prachtig programma samengesteld. De middag is gratis toegankelijk, exclusief de eigen consumpties. Men moet zich wel van tevoren aanmelden met naam, adres en telefoonnummer. Aanmelden kan tijdens kantooruren tussen 9.00 uur en 12.00 uur bij Figulus 0543-473993. Er is een beperkt aantal plaatsen en het concert zal doorgaan mits de (interne) coronamaatregelen het toelaten.

De organisatie ligt in handen van Joke Meinen ( Marga Klompe) en Richard Jongetjes ( talentverbinder). Financieel is dit herfst/winter programma mogelijk gemaakt door het Brentanofonds en dr. Cj Vaillantfonds.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit