Binnenkort starten de activiteiten weer op kinderboerderij De Ahof. Foto: PR
Binnenkort starten de activiteiten weer op kinderboerderij De Ahof. Foto: PR

De Kleine Bözzels weer van start vanaf 1 maart

Maatschappij

AALTEN - Nu het weer warmer gaat worden in de lente zijn er ook weer Kleine Bözzel-activiteiten bij kinderboerderij De Ahof. Op vele vrijdagochtenden van 10 tot 11 is het weer één grote gezelligheid bij kinderboerderij De Ahof, met spelende en ontdekkende kinderen van 2 tot 4 jaar. En natuurlijk zijn de ouders, grootouders of begeleiders ook welkom.

Alle kinderen krijgen tijdens de Kleine Bözzel-activiteiten een overall aan, zodat ze heerlijk kunnen kruipen, ontdekken, modderen en dieren aaien. Tegenwoordig heeft de begeleiding voor de kids zelfs kinderregenjasjes geregeld. Als het nat is buiten, kunnen de kinderen ongestoord spelen zonder dat de kleren vies worden. Of de kinderen graag de kriebelbeestjes in de tuin willen ontdekken, knoeien met water of spelen met de kruiwagen of traptrekker, alles is mogelijk.

De kinderen worden ondersteund in hun ontdekkingsreis bij de kinderboerderij door 3 professionele begeleidsters Sandra, Nienke en Kirsten. Voor de meegekomen papa’s, mama’s en/of verzorgers is er natuurlijk koffie en of thee verkrijgbaar. Elke eerste vrijdag van de maand is er een ander leuk thema:

1 maart is het thema Boerderij met dierengeluiden raden en kruiwagen race. 5 april is het thema en 26 april de Koningsspelen op de kinderboerderij. De eerste vrijdag in juni is het thema moestuin en 28 juni lekker modderen tijdens nationale modderdag. 

1 september staat de aardappel centraal, 6 oktober is het thema herfst, 3 november komt de dierendokter, waar alle kinderen alles leren over de dieren en op 4 december is er sinterklaas bij de Bözzels. Dus elke maand weer wat leuks.

Iedereen is van harte welkom op deze vrijdagochtenden bij kinderboerderij de Ahof. Na een leuke ochtend zou het als waardering leuk zijn dat u een kleine vrijwillige bijdrage achterlaat voor de kinderboerderij. Voor meer informatie kunt u mailen naar dekleinebozzels@gmail.com of volg de Kleine Bözzels op Instagram.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant