Aan het buffet. Foto: PR
Aan het buffet. Foto: PR

Etend ontmoeten

Maatschappij

AALTEN - Het bedrijf Reinders en Lijsterbeslaan-bewoners in Aalten bundelden onlangs krachten voor het project ‘Etend Ontmoeten’.

Etend Ontmoeten wordt iedere maand georganiseerd door een bedrijf of stichting in samenwerking met toegewijde projectvrijwilligers.
De oktober-editie sprong er dit keer echt uit, aangezien het buurtbewoners van de Lijsterbeslaan in Aalten waren die samenwerkten met het bedrijf Reinders. De gasten werden op een bijzondere wijze verwend door zowel de toegewijde medewerkers van Reinders als de vriendelijke buurtbewoners van de Lijsterbeslaan. Bij aankomst creëerde een knisperende vuurkorf een warme sfeer, en stond de barbecue al een tijdje aan met vleesspiesjes. Ongeveer 40 gasten genoten deze avond van overheerlijke maaltijden, bereid door de bewoners van de Lijsterbeslaan. De gasten werden ontvangen in een ruimte waar de bar afkomstig was van café Bruintje aan de peperstraat in Aalten. Voor een aantal gasten was het een zeer herkenbare bar.
Het evenement bood een avond vol culinaire verwennerij en hartelijke ontmoetingen, waarbij de samensmelting van inzet van Reinders en betrokkenheid van de Lijsterbeslaan-bewoners de avond tot een groot succes maakte.
De vrijwilligers van het Etend Ontmoeten-project nodigen buurten uit de gemeente Aalten van harte uit om deel te nemen als kookteam en een keer de gasten te verwennen. Meer informatie bij Figulus Welzijn: info@figulus-welzijn.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit