Alternatieve Achterhoekse Klimaatwandeling 2023 in Winterswijk. Foto: PR
Alternatieve Achterhoekse Klimaatwandeling 2023 in Winterswijk. Foto: PR

Alternatieve Achterhoekse Klimaatwandeling was succes

Maatschappij

AALTEN/WINTERSWIJK - Bijna vijftig mensen waren op zondag 12 november vanuit de hele regio -van Eibergen tot Didam- naar Winterswijk gereisd om mee te lopen met de Alternatieve Achterhoekse Klimaatwandeling. Onder de deelnemers bevonden zich twee wethouders, Erik Groters uit gemeente Aalten en Ingrid Wolsing van gemeente Montferland. De tocht voerde van het station door het centrum via Klimop naar Centrum Duurzaam Winterswijk.

Onderweg werd regelmatig stilgestaan bij duurzame bedrijven en klimaatvriendelijke initiatieven wat tot mooie gesprekken leidde.
De Alternatieve Achterhoekse Klimaatwandeling was dit jaar een inspirerende en gezellige tocht waar veel mensen met plezier op terug zullen kijken.

Ook volgend jaar organiseert de beweging Liefde voor het Klimaat Achterhoek Klimaat fiets- en wandeltexcursies in steeds een ander stukje Achterhoek. Tijdens deze tochten wordt een podium geboden aan mensen met een hart voor het klimaat, die proberen de Achterhoek mooi en leefbaar te houden voor volgende generaties.
Wie de nieuwsbrief wil ontvangen met de agenda, kan zich melden via liefdevoorhetklimaat@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit