Afbeelding
PR

Sinterklaas- en kerstactie voor de minima

Maatschappij

AALTEN - Ook dit najaar wordt er vanuit het Meedoenpact een actie gehouden rondom de sinterklaas- en kerstperiode. “December is een dure maand, graag willen we voor de mensen die in financiële problemen zitten of moeite hebben met rond komen, ondersteunen in deze dure tijden”, aldus woordvoerder Christi van Noppen.

“Vanuit het Meedoenpact, waarin de Stichting Diaconale hulpverlening, Figulus en Aladna FM nauw samenwerken, gaan we ervoor zorgen dat de mensen die het nodig hebben weer worden verrast met sinterklaas en kerst.”
Voor ouders van kinderen tot 14 jaar wordt een pakketje gemaakt, inclusief een cadeaubon die te besteden is in Dinxperlo of in Aalten. Aanmelden hiervoor kan tot 15 november door te mailen naar info@meedoenpact.nl. Vermeld daar de gegevens en het aantal kinderen.
Voor gezinnen wordt een kerstpakket samengesteld om de feestdagen wat gezelliger en guller te maken. De pakketten zullen ook worden voorzien van tegoedbonnen die te besteden zijn bij de lokale middenstand in Aalten en Dinxperlo. Ook hiervoor kan men zich aanmelden via info@meedoenpact.nl. Geef hierbij aan uit hoeveel personen het gezin bestaat en zorg dat de aanmelding vóór 1 december verstuurd is.
Wie een donatie wil doen, kan die overmaken naar NL23RABO0300241607 t.n.v. Figulus Welzijn, o.v.v. Meedoenpact.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit