Lotenverkoop aan de deur. Foto: PR
Lotenverkoop aan de deur. Foto: PR

Grote Clubactie van start

Maatschappij

AALTEN/DINXPERLO - De Grote Clubactie barst los op zaterdag 23 september. Het Nederlandse verenigingsleven haalt hiermee extra inkomsten op voor de clubs.

Voor drie3 euro per lot steunen mensen een club bij hen in de buurt. Tachtig procent hiervan is direct voor de clubkas. Met de opbrengsten worden mooie clubdoelen gerealiseerd, zoals het organiseren van een jeugdkamp, het aanschaffen van nieuwe trainingsmaterialen of het vieren van een jubileum.
Denk je aan de Grote Clubactie, dan denk je aan de charme van trotse jeugdleden die in hun clubtenue langs de deuren gaan. En ja, die verkopertjes bellen straks weer aan. Ook aan de digitale deur, want met één klik op de tablet of smartphone bereiken ze tegenwoordig ook ooms en tantes door het hele land.

Met de actie worden niet alleen de verenigingen gesteund, ook maken kopers kans op prijzen. De hoofdprijs is een geldbedrag van 100.000 euro. De trekking vindt plaats op 28 november.
Dit jaar doen in de gemeente Aalten de volgende clubs mee. In Aalten Athos Aalten, Paardensportvereniging Aalten, Rijvereniging PSV indenBosch, Aaltense TC Altec, Volleybalvereniging Bovo, Zwemsportvereniging Natare, Jeugdclub Barlo, Jeugdclub Dale, Scouting Aalten. In Dinxperlo: Psalm 150, DIOS Dinxperlo Omnisport, TV De Rietstap, FC Dinxperlo, Vereniging Dinxperlo Mediabeheer en Dinxper’s Smartlappenkoor.
Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit