HelenaHuis in Aalten. Foto: Irma Hulshof

HelenaHuis in Aalten. Foto: Irma Hulshof

Nacht van Gebed in HelenaHuis

Maatschappij

AALTEN – Op veel plekken in Nederland wordt de Nacht van Gebed gehouden. Om te bidden voor miljoenen christenen die worden vervolgd omdat zij geloven in de here Jezus Christus. Op vrijdag 9 juni, tussen 20.00 en 22.00 uur kan iedereen in HelenaHuis komen om mee te doen aan dit bijzondere evenement dat wordt georganiseerd door Open Doors.

Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed, gebed voor steun en hoop. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland.

In de Nacht van Gebed klampen biddende mensen zich aan God vast, biddend en gelovend dat Hij in de levens van de mensen voor wie wordt gebeden het baken van hoop zal zijn. De Nacht van Gebed in HelenaHuis, Landstraat 11, Aalten wordt gehouden op vrijdag 9 juni van 20.00 tot 22.00 uur. Tijdens dit bijzondere evenement worden verhalen verteld uit onder meer Noord-Korea, Afghanistan, Vietnam en Colombia. 

Aanmelden voor de Nacht van Gebed in HelenaHuis is niet nodig, iedereen kan binnenlopen om mee te doen. De volgende Bijbeltekst kan dienen als inspiratiebron: ‘Wees verheugd door de hoop die u hebt, wees standvastig wanneer u tegenspoed ondervindt, en bid onophoudelijk. Bekommer u om de noden van de heiligen en wees gastvrij. Zegen uw vervolgers; zegen hen, vervloek hen niet. Wees blij met wie zich verblijdt, heb verdriet met wie verdriet heeft.’ Romeinen 12:12


Facebook | HelenaHuis in Aalten

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit