Foto: PR
Foto: PR

Etend Ontmoeten met Rabobank

Maatschappij

AALTEN - Rabobank Noord- en Oost Achterhoek heeft onlangs een bijzondere avond georganiseerd voor Etend Ontmoeten, een initiatief dat zich inzet voor mensen die behoefte hebben aan sociaal contact. Op deze gezellige avond werd niet alleen een heerlijke warme maaltijd geserveerd, maar werd er ook aandacht besteed aan financiële fraude en was er zelfs een bingo met prijsjes.

De gasten werden hartelijk ontvangen in de kantine van voetbalvereniging AZSV, waar de medewerkers van Rabobank Noord en Oost Achterhoek aan de slag gingen met alle voorbereidingen. Van boodschappen doen tot het maken van heerlijke tomaten- en groentesoep, tafels dekken en een buffet klaarmaken waar naast snacks ook warme groenten en griesmeelpudding onderdeel waren van de maaltijd. Tijdens de avond werd er zelfs een presentatie gegeven over financiële fraude, waar interessante vragen uit het publiek kwamen.

De medewerkers van de Rabobank Noord en Oost Achterhoek kijken met veel voldoening terug op een geweldige avond vol teambuilding en maatschappelijke betrokkenheid. Het was een bijzondere manier om bij te dragen aan de gemeenschap door middel van Etend Ontmoeten.

Organisaties die betrokkenheid willen tonen richting de inwoners van Aalten kunnen een bijeenkomst adopteren en zo hun steentje bijdragen. Figulus Welzijn biedt ondersteuning bij de organisatie van deze avonden en er zijn tal van mogelijkheden om deze avond in te vullen, eventueel in combinatie met ondersteuning van projectvrijwilligers.

Ook aanmelden of op zoek naar meer informatie? Neem contact op met Figulus Welzijn. Dit kan telefonisch via 0543-473993 of per e-mail via info@figulus-welzijn.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant