Leden van het college van B en W dekken de tafel. Foto: PR
Leden van het college van B en W dekken de tafel. Foto: PR

Etend Ontmoeten

Maatschappij

AALTEN - De vorige editie van ‘Etend ontmoeten’ bracht een weerzien tussen de gasten van Etend Ontmoeten met het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Aalten.

Het college van B en W kwam naar ‘op de Hoven’ om te oberen bij Etend Ontmoeten. En natuurlijk ook om aan te schuiven voor een hapje en een praatje. En - een beetje onverwacht - om vragen te beantwoorden. Want die kwamen er: over (gebrek aan) seniorenwoningen, gevaarlijke verkeerssituaties, prullenbakken, Wmo-hulp.
Zonder uitzondering vonden alle collegeleden het een heel gezellige bijeenkomst. “We hebben met heel veel mensen kennisgemaakt en gepraat, ook met mensen die er voor de eerste keer bij waren”, vertelt burgemeester Stapelkamp. “Daarbij hoorden we dat initiatieven als deze heel erg gewaardeerd worden door de deelnemers. Dus past het ons de vrijwilligers die dit organiseren, de koks, de afwashulpen, heel hartelijk te danken. Echt een stukje praktische invulling van ‘naoberschap’”, vult een wethouder aan. “En we hebben heerlijk gegeten en komen graag nog een keer terug”, besluiten de collegeleden in koor.

Editie april
Op maandag 3 april is er weer een nieuwe editie van Etend Ontmoeten, georganiseerd door de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek.
Mensen die gezellig aan willen schuiven voor deze editie kunnen zich tot 29 maart opgeven via Figulus Welzijn, via info@figulus-welzijn.nl of 0543-473993 of 0315-655282.
Figulus is op zoek naar organisaties, sportclubs en verenigingen die zich eenmalig willen opgeven voor een editie Etend Ontmoeten in het najaar van 2023.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit