Aan de kassa. Foto: Herman Duenk
Aan de kassa. Foto: Herman Duenk

Kassa bij Dorcas

Maatschappij

AALTEN - De Dorcas winkel in Aalten is druk bezocht in 2022. Ondanks de coronabeperkingen in de eerste twee maanden van het jaar was de jaaromzet hoger dan voor corona. Daarmee werd een flinke bijdrage geleverd aan hergebruik van goederen en vermindering van de afvalstroom. Maar het aller belangrijkste was de mooie bijdrage die kon worden geleverd aan de Dorcas projecten waarmee veraf en dichterbij hulp wordt geboden aan hen die het zo hard nodig hebben.

Wel betekent een drukke winkel vaak ook rijen aan de kassa. “Gelukkig zijn de meeste bezoekers geduldig en vol begrip, maar we zouden graag hier iets aan doen door bijvoorbeeld een derde kassa te openen op drukke momenten”, aldus een woordvoerder. “Behalve de nodige aanpassingen hiervoor is het allerbelangrijkste de nodige medewerkers die ingeroosterd kunnen worden. Ook nu al zou versterking van ons team kassamedewerkers zeer welkom zijn.”
Hebt je enige ervaring, houdt je van contact met klanten en zou je een dagdeel per week beschikbaar zijn om in de winkel te werken ? Bel voor informatie met 0543-537458 of mail naar dorcaswinkelaalten@dorcas.nl of kijk op de Facebookpagina DorcasAalten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit