Open inloop. Foto: PR
Open inloop. Foto: PR PR

Gezellige open Inloop in Aalten

Maatschappij

AALTEN - Vanaf 6 oktober start Figulus met een open inloop bij Speeltuin ’t Spölhuuksken in Aalten.

De inloop is voor iedereen die behoefte heeft aan een praatje, gezellig samen zijn, een luisterend oor, een spelletje of andere activiteit.
Samen zijn en dingen kunnen delen met elkaar, is nodig om je prettig te voelen. Zeker als je in je naaste omgeving niet altijd iemand hebt waarbij je terecht kan. Het is belangrijk dat iedereen mee kan doen in de maatschappij en dat iedereen erbij hoort. Daarom is iedereen welkom.
In eerste instantie zal de inloop één ochtend in de week zijn op de donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden is niet nodig, maar mocht het prettig zijn om vooraf even contact te hebben of als het wenselijk is dat er de eerste keer iemand mee komt dan is dat uiteraard prima.
Regelmatig wordt een ochtend besteed aan een bepaald thema. Ideeën voor de inloop of voor activiteiten zijn altijd welkom. Ook hulp bij de organisatie is welkom. Mocht je niet zelfstandig op pad kunnen dan is het mogelijk om gratis gebruik te maken van de electrocar. Een afspraak maken kan via 06-51191545.
Voor vragen over de inloopvoorzieningen, bel of mail met Marleen ten Haaff: 06-43430195 of m.tenhaaff@figulus-welzijn.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit