Aan de slag in de keuken. Foto: PR
Aan de slag in de keuken. Foto: PR PR

‘Heerlijk die courgettesoep? Hoe is deze nu gemaakt?’

Maatschappij

AALTEN - Een gast van Etend Ontmoeten vraagt zich tijdens het eten af of ze het zelf kan maken. Dit gebeurde allemaal tijdens de septembereditie van Etend Ontmoeten.

Etend ontmoeten is een concept dat eenmaal in de maand wordt georganiseerd met een vaste groep vrijwilligers in samenwerking met een bedrijf, maatschappelijke organisatie of een vriendengroep. Het belang van Etend Ontmoeten is tweeledig. De gasten die komen eten tijdens Etend Ontmoeten komen uit hun isolement. Men ontmoet elkaar in een ongedwongen sfeer. Daarnaast kan de organiserende partij in samenwerking met de projectvrijwilligers van Etend Ontmoeten hun actieve betrokkenheid tonen voor de inwoners van de gemeente Aalten. Een paar uur inzetten voor Etend Ontmoeten levert heel wat teambuilding op.
In de editie van 6 september sloegen Figulus Welzijn en de projectvrijwilligers de handen ineen. Eric Wichgers, directeur-bestuurder van Figulus Welzijn: “Juist in deze tijd van onzekerheid en hoge kosten is het belangrijk om een sterk sociaal netwerk te hebben waarin iedereen gezien wordt en mee kan doen. Etend Ontmoeten is één van deze activiteiten. En voor de deelnemers is het gewoon een gezellige avond met veel en lekker eten.” Wie een keer wil koken of als gast dineren voor Etend Ontmoeten, kan contact opnemen met Figulus Welzijn: 0543-473993 of info@figulus-welzijn.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit