Vrijwilligers van Amnesty verzamelen handtekeningen. Foto: PR
Vrijwilligers van Amnesty verzamelen handtekeningen. Foto: PR

Toch nog naar de Zwarte Cross? Tante Rikie zegt: “Niets is onmogelijk!”

Maatschappij

AALTEN/LICHTENVOORDE - De Zwarte Cross is uitverkocht. Mensen die toch graag alsnog naar de Zwarte Cross willen op 15, 16 of 17 juli krijgen een kans. Amnesty Aalten/Oost Gelre: “Wil je helpen en je inzetten voor Amnesty van 11.00 tot 18.00 uur kun je daarna lekker zelf genieten op de Zwarte Cross!”  

Kaarten zijn uitverkocht en toch naar de Zwarte Cross? Tante Rikie zegt: “Niets is onmogelijk!” Amnesty Aalten/Oost Gelre biedt aan: “Wil je ook graag alsnog naar de Zwarte Cross op 15, 16 of 17 juli en ben je niet te beroerd je hierbij ook in te zetten voor Amnesty? De Zwarte Cross is er voor iedereen, net als de mensenrechten. Ook dit jaar verbindt de zwarte Cross zich weer aan Amnesty, en ook dit jaar worden er handtekeningen opgehaald voor de mensenrechten. Wil je hierbij helpen? Zet je in van 11 tot 18 uur en geniet daarna zelf lekker van de Zwarte Cross.”

Aanmelden kan nog tot vóór 1 juli via monique.wichers@lijbrandt.nl of stuur een appje naar 06-23 05 89 44. Amnesty: “Geef ook even je mobiele nummer door en wij nemen contact met je op. De minimumleeftijd is achttien jaar. Ga samen met je beste vriend(in), vader, moeder, zus of broer, studiegenoot met wie je er dan ook maar een leuke dag van wilt maken. Samen maken we er een mooie Zwarte Cross van voor iedereen!”

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit