Marco van Lochem (links) paard Viktor en Marjan Prins. Foto: Bert van Asselt
Marco van Lochem (links) paard Viktor en Marjan Prins. Foto: Bert van Asselt

Manege Zandewierde krijgt 2500 euro van GUV Goede Doelen Fonds

Maatschappij

WEHL/AALTEN - Stichting GUV Goede doelen fonds heeft een aanvraag van Manege Zandewierde in Wehl gehonoreerd met een donatie van 2.500 euro. 

Bij Manege Zandewierde kunnen mensen met een verstandelijk en/of lichamelijke beperking rijden. Het aanbod bestaat uit paardrijden, al dan niet zelfstandig, koets rijden en rijden op een huifbed. Veel vrijwilligers maken de ritten mogelijk. 

Een aantal paarden hadden de pensioengerechte leeftijd en aangezien de stichting het aanbod op peil wilde houden, was aanschaf van enkele paarden noodzakelijk. De paarden zullen eerst getraind worden om voor een koets te kunnen lopen, zodat dit ook op een veilige manier gedaan kan worden. Als dat zover is, kunnen weer veel mensen met een beperking gebruik maken van deze ontspannende manier van vrijetijdsbesteding. Op dit moment lopen de paarden al voor koets!

Voorzitter van het fonds Marco van Lochem overhandigde de cheque aan Marjan Prins van Manege Zandewierde en wenste haar en de stichting veel succes met het goede werk dat ze verrichten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit