Boekenhoek bij Dorcas. Foto:  Ina Christen
Boekenhoek bij Dorcas. Foto: Ina Christen

Dorcas zoekt muziek- of boekenliefhebbers

Maatschappij

AALTEN - De Dorcas winkel in Aalten draait weer volop. Drie dagen per week kunnen klanten terecht om goede bruikbare spullen te brengen en natuurlijk is er in de winkel van alles voor de liefhebber te koop voor leuke prijzen. Dorcas is op zoek naar vrijwilligers voor de muziek- en boekenafdeling. 

De vrijwillige medewerkers van Dorcas doen hun best om alles vlot te laten verlopen. De boeken- en muziekhoek kan wel wat versterking gebruiken. Voor de muziekafdeling is Dorcas op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in muziek in de breedste zin, ook in muziekinstrumenten. Voor de boekenafdeling gaat het om interesse in boeken speciaal in de categorieën fotografie, poëzie, kunst en antiquariaat.

Dorcas hoopt mensen te vinden die vaardig zijn met de computer ten aanzien van zoeken op internet. Verder is een flexibele instelling, klantvriendelijkheid en collegialiteit een vereiste. Beschikbaarheid minimaal 3 uur per week. Het is heel leuk werk dat meerdere facetten heeft en natuurlijk heeft de klant altijd voorrang.

Dorcas: “Spreekt dit je aan als boeken- of muziekliefhebber en wil je graag leuk werk waarmee je een bijdrage levert aan hergebruik en aan de projecten waarmee Dorcas elders in de wereld de situatie van mensen die het zoveel minder hebben verbetert? Kom eens langs of reageer via facebook of de website, je bent van harte welkom!” 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant