Afbeelding
Pixabay

Thema-avond voor ondernemers met boerderij- of streekwinkel

Landbouw

ALMEN - Ondernemers met boerderij- of streekwinkels in de Achterhoek worden uitgenodigd voor een reeks inspirerende themabijeenkomsten georganiseerd binnen het project ‘De Achterhoekse Productbeleving’.

De eerste bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 26 september, tussen 19.30 uur en 22.00 uur, in het dorpshuis in Almen.
Tijdens deze avond zal Lukas Lagerweij, oprichter van de Pantry, zijn ervaringen delen en inzicht geven in alles wat bij het opzetten van een concept komt kijken, van verdienmodel tot strategie en uitvoering. Een Pantry is een onbemande streekwinkel die op locaties te vinden is waar weinig tot geen mogelijkheden zijn om dagelijkse boodschappen te doen. Deze streekwinkel biedt verse, lokaal geproduceerde producten. Meer informatie over de Pantry is te vinden op de website: www.pantry.nl.
Er zijn talloze initiatieven van lokale producenten om zich te onderscheiden en hun producten te vermarkten, vaak met als doel de keten te verkorten en de consument beter te bereiken. Maar wat zijn de garanties voor het succes en de duurzaamheid van deze concepten? Wat is het onderliggende verdienmodel? Welke uitdagingen zijn erbij betrokken? Is het voor iedereen geschikt? Lukas zal zijn ‘Pantry’-concept presenteren en met ons discussiëren over de vraagstukken rondom het opzetten van zo’n innovatief idee. Deze bijeenkomst biedt waardevolle inzichten om lokale producten nog beter in de markt te zetten.
Deelname is gratis, en aanmelden is gewenst via manuela@happyland.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant