Een kijkje nemen op een boerderij, fietstocht 'de boer op'. Foto: PR
Een kijkje nemen op een boerderij, fietstocht 'de boer op'. Foto: PR

Fietstocht ‘De boer op’ in Aalten

Landbouw

AALTEN - Op zondag 31 juli organiseert LTO Aalten weer een fietstocht ‘De boer op’. Belangstellenden kunnen dan een kijkje komen nemen op een aantal agrarische bedrijven in Aalten en omgeving. Dit jaar combineren we de fietstocht met een BoerBurgerBrunch. Deelname aan de fietstocht is gratis, eten en drinken is voor eigen rekening.

De start is tussen 10.00 en 12.00 uur. Op alle deelnemende bedrijven kan gestart worden. Op de startlocatie krijgen deelnemers de fietsroute en dit is later op de middag tevens de eindlocatie. De route is circa 35 kilometer lang. Op alle bedrijven is koffie/drinken te koop. Om meer aandacht te geven aan lokale producten van onze boeren wordt dit jaar een BoerBurgerBrunch tijdens de fietstocht aangeboden. Op alle drie de bedrijven is een lokaal product te koop als onderdeel van de brunch. 

De deelnemende bedrijven zijn varkensbedrijf familie Wikkerink, Harterinkdijk 25, 7065 AP Sinderen, loonbedrijf Westerveld, Den Dam 15, 7084 BH Breedenbroek, melkveebedrijf familie Vreman, Veenweg 2, 7122 LP Aalten. Belangstellenden zijn van harte welkom om mee te fietsen en een kijkje ‘op de boer’ te nemen.

Fietstocht 'de boer op'. Foto: PR, archief

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit