Winkelen in Aalten. Foto: PR
Winkelen in Aalten. Foto: PR

Winkel in Aalten en maak kans op mooie waardebonnen

Economie

AALTEN - De hele maand december is in Aalten de eindejaarsactie van Aaltense Ondernemers. Spaar deze hele maand kassabonnen en maak kans op een van de honderden mooie waardebonnen van twintig euro.

Klanten die in Aalten aankopen doen maken kans op waardebonnen die beschikbaar zijn gesteld door ondernemers uit Aalten. Kassabonnen van alle winkels in Aalten kunnen worden ingeleverd bij deze actie. Dus van de slager, drogist, groenteman, bakker, kledingzaak, bloemist, warenhuis en supermarkten. Er zijn drie trekkingen in de maand december, één in januari. De prijswinnaars worden bekend gemaakt op www.winkeleninaalten.nl en de winnaars kunnen hun prijs ophalen bij de Aaltense VVV bij het Nationaal Onderduikmuseum. 

Kassabonnen
Het winkelend publiek in Aalten wordt aangeraden om vanaf maandag 27 november tot en met zondag 31 december de kassabonnen goed te bewaren.
In diverse winkels liggen actieenveloppen, waarin de kassabonnen, die samen een waarde van minstens 50 euro bedragen, ingeleverd kunnen worden. Klanten hoeven dus niet bij één winkel voor 50 euro inkopen te doen. Als meer bonnetjes van verschillende winkels opgeteld minimaal vijftig euro bedragen kunnen ze in de actie-enveloppe worden gedaan, samen met de naam en het telefoonnummer van de klant.


www.winkeleninaalten.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant