Ellen van Koersveld-Koelman in haar pop-up winkel. Foto: PR

Ellen van Koersveld-Koelman in haar pop-up winkel. Foto: PR

Pop-up theewinkel geopend in Aalten

Economie

AALTEN/BREDEVOORT - In Aalten, aan de Dijkstraat 40, heeft Ellen van Koersveld-Koelman een thee- en servieswinkel geopend. Daarmee komt een droom van haar uit. “Ik voel me nu net een kind in een snoepwinkel”, vertelt ze stralend. 

“Zoveel soorten losse thee om uit te kiezen: je favoriet kies je en wordt afgewogen om mee naar huis te nemen. Ik hoop dat klanten die binnenstappen er net zo blij van worden als ik dat ben.”
De fysieke winkel is 12 september open gegaan en zal, vandaar de naam pop-up, slechts voor enkele maanden geopend zijn in Aalten. Daarna wordt de winkel voortgezet in Bredevoort, waar Ellen zelf woont.

‘Ik voel me
nu net een
kind in een
snoepwinkel’


Sinds eind 2020 runt Ellen een webshop, genaamd StudioT vanuit haar woonplaats Bredevoort. In eerste instantie (in de coronaperiode) voldeed ze daarmee vooral aan de wens om haar klant een momentje voor zichzelf, tijd voor thee, te gunnen. Bestellingen bracht ze veelal zelf rond in die tijd. Deze aandacht en deze service werd enorm gewaardeerd door menigeen.
Nu, enkele jaren later, vindt Ellen nog steeds de aandacht voor zowel product als klant het allerbelangrijkst. “Ik gun een ieder een moment voor zichzelf, even stilstaan en genieten van tijd voor jezelf. En hoe goed kan dat met een kopje losse thee.”
Naast dat thee deze voordelen biedt, is thee ook nog eens een gezond drankje en mede daarom enorm in opkomst. Inmiddels zijn er vele soorten en smaken losse thee, waarvan Ellen er circa 80 online én in de winkel heeft gepresenteerd. “Het moet al gek gaan, wil een van jouw favoriete smaken hier niet bij zitten. En heb je liever theezakjes, die heb ik ook van het kwaliteitsmerk Dilmah.”

Bunzlau Castle servies
Naast de vele theesoorten biedt Ellen een groot assortiment aan Bunzlau Castle servies aan. Vele decors, sommige al wat ouder en zeer geliefd bij verzamelaars, staan opgesteld in haar winkel en zullen straks ook online te koop komen.
Alhoewel Ellen heel blij is met de kans dat ze deze winkel tijdelijk heeft mogen openen in Aalten, ligt haar toekomst en die van StudioT in Bredevoort. Daar heeft ze bij haar eigen woning de ruimte om onder andere een tuin aan te leggen waar mensen ter zijne tijd kunnen zien en ervaren hoe je zelf losse thee maakt (van de theeplant Camellia Sinensis), workshops gegeven zullen gaan worden en uiteraard de diverse theesoorten ook te koop zullen zijn. Daarnaast blijft ook haar webshop geopend, waarop 24/7 besteld kan worden.
“In Aalten hoop ik vooral veel mensen enthousiast te kunnen maken voor losse thee en te laten zien wie de vrouw is achter het bedrijf van StudioT. Daarna hoop ik dat een ieder meekomt naar Bredevoort, voor het kopen van thee, servies of het volgen van een workshop.”

‘Ik gun
eenieder een
moment voor
zichzelf’


Open huis
Op 3 oktober is er een open huis van 16.00 tot 18.00 uur voor geïnteresseerden, de winkel is te vinden aan de Dijkstraat 40, Aalten
Geopend op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 16.30 uur en woensdag van 10.00 tot 12.00 uur.


www.studiot.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit