Grote belangstelling voor opening vernieuwde Albert Heijn Aalten.

Grote belangstelling voor opening vernieuwde Albert Heijn Aalten.

Vernieuwde Albert Heijn Aalten feestelijk geopend

Economie

AALTEN - Na een ingrijpende verbouwing heropende wethouder Ted Kok van de gemeente Aalten dinsdag 5 september de Albert Heijn aan De Hoven 25. 

Om 13.00 uur knipte hij het lintje door. De supermarkt is ruim twee keer zo groot geworden en heeft het allernieuwste concept van Albert Heijn. Er is nog meer aandacht voor vers en gemak en het assortiment is enorm uitgebreid. Afrekenen gaat heel snel bij een van de veertien zelfscankassa’s.
“Het was gezellig druk bij de opening. Veel mensen kwamen vandaag meteen een kijkje nemen en reageren verrast en enthousiast. We krijgen leuke en zeer positieve reacties. Klanten zijn blij met de grotere winkel en het uitgebreide assortiment. Onze winkel is écht heel erg mooi geworden”, vertelt supermarktmanager Marcel Elting trots.

Duurzaam
De vernieuwde supermarkt is energiezuinig. Overal hangt ledverlichting en op het dak komen zonnepanelen. Gevels en daken zijn extra geïsoleerd en gas wordt niet meer gebruikt. Dat levert een enorme energiebesparing op.

Voedselbank
Vlak voor de tijdelijke sluiting op 12 augustus gaf Albert Heijn Aalten de overgebleven voorraad vers en diepvries aan de voedselbank. “Het is mooi dat deze producten zo’n goede bestemming hebben gekregen”, aldus de supermarktmanager.
Albert Heijn Aalten is open op maandag tot en met zaterdag van 7.00 tot 22.00 uur en op zondag van 9.00 tot 19.00 uur. Naast de bestaande parkeergelegenheid aan De Hoven kunnen klanten voortaan ook terecht in de eigen ondergrondse parkeergarage. Op beide locaties is het parkeren gratis.

Op het overzichtelijke versplein is volop keuze. Je vindt er van alles, van andijvie en kiwi’s tot de lekkerste verspakketten, maaltijdsalades en verse maaltijden.
Albert Heijn Aalten biedt een zeer uitgebreid assortiment vleeswaren, kazen, salade en tapas voor ontbijt, lunch en borrel.
Er zijn maar liefst veertien zelfscankassa’s bij Albert Heijn Aalten. Afrekenen gaat heel snel. Met de handscanners of mobiel kun je al tijdens het winkelen je boodschappen scannen. Betalen bij een gewone kassa kan natuurlijk ook.
De eerste honderd klanten kregen gratis een mooie bos bloemen mee naar huis.
Albert Heijn Aalten is open! Wethouder Ted Kok van de gemeente Aalten knipte het lintje door.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit