René Wenting. Foto: PR
René Wenting. Foto: PR

René Wenting: 25 jaar beëdigd makelaar & taxateur

Economie

AALTEN - René Wenting heeft onlangs het makelaarsstafje van de NVM uitgereikt gekregen omdat hij 25 jaar beëdigd makelaar en taxateur is.

Op 14 mei 1998 is René Wenting door de rechtbank in Zutphen beëindigd als makelaar in onroerende zaken. Dit betekent dat hij inmiddels 25 jaar beëdigd makelaar en taxateur is. “Een hele bijzondere prestatie”, aldus de NVM (de grootste makelaarsorganisatie van Nederland).
De NVM heeft aan de titel ‘makelaar’ altijd veel belang gehecht en kent strenge en strakke regels en procedures voor haar leden. Het is dan ook een eer om 25 jaar beëdigd makelaar te zijn. De NVM overhandigt aan leden die deze mijlpaal bereiken het makelaarsstafje. Een eeuwenoud symbool voor het ambt en een blijk van goed makelaarschap. René Wenting heeft dit stafje en de bijbehorende oorkonde tijdens een feestelijke bijeenkomst met collega’s in ontvangst genomen.

30 jaar in Achterhoek
René is niet alleen 25 jaar makelaar en taxateur, hij is al veel langer actief in de Achterhoek. Naast makelaar en taxateur is hij directeur van Eggink Maalderink en van Maalderink & Lutke Willink Agrarische makelaars en Rentmeester met kantoren in Aalten, Terborg en Zutphen.
De consumenten en ondernemers kunnen voor allerlei vraagstukken terecht bij de diverse teams van specialisten, onder andere op het gebied van de verkoop van productierechten, vergunningen, onteigening, taxaties, agrarische makelaardij, woningmakelaardij en aankoopbegeleiding.
Kennismaken met zijn aanpak? Neem dan contact op via 0543-492000 of achterhoek@egginkmaalderink.nl.


www.egginkmaalderink.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit