Foto: Herman Duenk
Foto: Herman Duenk

Derde kassa bij Dorcaswinkel

Economie

AALTEN - De derde kassa bij de Dorcaswinkel in Aalten is in bedrijf, zodat de klanten bij drukte sneller geholpen kunnen worden.

Vooral bij de drukbezochte taxatiedag bewees deze extra kassa goede diensten. Hier konden bezoekers meteen betalen en leverde de drukte voor de gewone klanten geen problemen op. “Omdat de bezoekers voor de taxatie helaas wat lang op hun beurt moesten wachten werd er ook druk gewinkeld en was de omzet in de vernieuwde koffiehoek veel hoger dan normaal. Dankzij de vrijwilligers verliep het allemaal soepel”, aldus Wilma Winkelhorst , bestuur Dorcaswinkel.
De extra kassa wordt vooral gebruikt op drukke momenten, zoals net voor het middaguur en tegen sluitingstijd. Dan moet er natuurlijk wel een vrijwilliger extra beschikbaar zijn om deze te bedienen. Dorcas zoekt nog naar mensen die het leuk vinden om afwisselend als gastvrouw/gastheer in de winkel hand- en spandiensten te verlenen en als het nodig is de kassa te bedienen. Eén dagdeel per week beschikbaar zijn en een klantvriendelijke instelling zijn voldoende.
Bel voor meer informatie met 0543-537458 of mail naar dorcaswinkelaalten@dorcas.nl of kijk op de Facebookpagina.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant