De openingshandeling van het nieuwe kantoor van OWM Achterhoek. Foto: PR

De openingshandeling van het nieuwe kantoor van OWM Achterhoek. Foto: PR

Gezellige opening nieuw kantoor OWM Achterhoek

Economie

AALTEN - Half december is OWM Achterhoek samen met Achterhoek Hypotheken verhuisd naar Industriestraat 1 in Aalten. Afgelopen vrijdag 14 april is samen met relaties, partners, buren en collega’s het nieuwe kantoor ingeluid met een gezellige opening. Het was een mooi moment om alle betrokkenen te bedanken voor hun geweldige inzet bij de bouw, en hen het mooie nieuwe kantoor te laten zien.

OWM Achterhoek bestaat bijna 175 jaar. In een oud naslagwerk is in 1851 de eerste polis ingetekend. Het nieuwe pand werd geopend door nazaten van twee van de eerste leden van OWM Achterhoek. Het was nog wel een puzzelwerk om deze te achterhalen. Rond 1851 waren er namelijk nog geen straatnamen. De polissen werden ingetekend op naam van de verzekerde, de boerderijnaam en de buurtschap. Met behulp van onder andere de website oudaalten.nl zijn de huidige adressen erbij gezocht. De heer Ter Horst van boerderij Karsjes, sinds 1853 verzekerd en de heer Wissink van boerderij Vosheurne, sinds 1860 verzekerd bij de Onderlinge, hebben met het doorknippen van een lint het pand officieel geopend.

Open huis
Het open huis op zaterdag 15 april was een groot succes. Honderden belangstellenden kwamen het nieuwe kantoor bezichtigen. Zij gaven veel positieve reacties over hoe mooi en helemaal van deze tijd het pand is gebouwd en ingericht. Het was een ontzettend gezellige dag.
Het team van OWM Achterhoek en Achterhoek Hypotheken kijkt terug op twee geslaagde dagen waarin het nogmaals duidelijk is geworden dat ze een sociale functie hebben in Aalten en velen hen een warm hart toedragen. Wie verhinderd was tijdens het open huis en toch nog graag een kijkje wil nemen in het nieuwe kantoor, is welkom tijdens kantoordagen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant