Op zondag 2 april vindt in het centrum van Lichtenvoorde weer de populaire modeshow plaats. Foto: Jorieke Philippi

Op zondag 2 april vindt in het centrum van Lichtenvoorde weer de populaire modeshow plaats. Foto: Jorieke Philippi

Kleurrijke modeshow en voorjaarsmarkt tijdens koopzondag

Economie

‘Het wordt een vrolijke en feestelijke dag‘

LICHTENVOORDE – De narcissen bloeien parmantig in de tuinen en kleuren mooi geel in het verse groen. Je kan soms alweer zonder jas buiten lopen. De lente is begonnen en iedereen geniet van de eerste prille zonnestralen en kriebels in de buik. Met dit blije gevoel krijg je vanzelf ook weer zin in een nieuwe, frisse en trendy outfit. Wie wil er niet in een elegante jurk, smaakvol shirt of stijlvolle broek voor de dag komen? Aan deze behoefte komt de modeshow op koopzondag 2 april tegemoet. Dit jaar is de mode heel kleurrijk zoals je ook zal zien in de straten van Lichtenvoorde. Rood, paars, groen, blauw; je kan het zo gek niet bedenken of de kleur komt voor. Liselotte Westerman van Westernman vertelt: ”Het wordt een vrolijke en feestelijke dag. We pakken echt uit. Er is in de kleding een scala aan kleuren te zien en we hopen op een stralende zon om de dag een gouden randje te geven. Voorafgaand aan de modeshow wordt er door MOTIVDance een spetterende demonstratie gegeven. Van dansende kinderen wordt iedereen toch blij!? Kom dus allemaal kijken!”

De koopzondag is van 12.00 uur tot 17.00 uur. Om 13.30 uur is de dansvoorstelling van MOTIVDance. Daarna is om 13.45 uur de eerste modeshow en om 15.00 uur volgt de tweede. Tussen de shows door zijn er regelmatig kleine dansvoorstellingen te zien. Op de klassiek uitgerolde rode lopers zullen kundige modellen de nieuwste en hipste kledingtrends showen. Als bezoeker kan je zo goed zien wat het aanbod van het seizoen is en waarmee je de blits maakt. Zit er iets van je smaak bij? Dan kan je het gelijk even in de betreffende winkel passen. Na afloop kan je op de markt een terrasje pakken en daar een verfrissend drankje drinken en smakelijke versnapering nuttigen.

Voorjaarsmarkt
Bij de Rentenierstraat en Varkensmarkt is er een voorjaarsmarkt met dertig kramen en vier foodtrucks. Sandra Festen van Caroussel organiseert dit: ”Er staan allerlei verschillende kramen uit heel de regio en Duitsland met bijvoorbeeld speelgoed, dekbedden en sneakers. Er zijn geen dubbele kramen, dus de keuze is reuze. Ook fotografeert de beste hondenfotograaf vanaf 11 uur honden in onze winkel. Deze markt is een mooie aanvulling op de modeshow en zal voor veel gezelligheid en reuring zorgen. Ik wil iedereen uitnodigen om op koopzondag 2 april naar het centrum van Lichtenvoorde te komen.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit