Afbeelding

Notariskantoren DerkmanSiemerink en BrinkmanRensen bundelen hun krachten

Economie

AALTEN - DerkmanSiemerink uit Haaksbergen en Brinkman Rensen uit Aalten gaan met ingang van 3 april 2023 samen verder onder de naam RensenSiemerink Netwerk Notarissen.

Beide kantoren hebben een lokale en regionale functie en mogen vele generaties begeleiden tijdens momenten waarop belangrijke beslissingen in het leven worden genomen, zoals bij de aankoop van een woning, bij de overname van een bedrijf of bij het maken van een testament of een levenstestament.
De kantoren zijn aangesloten bij Netwerk Notarissen, een landelijk samenwerkingsverband van notarissen waarbij de kwaliteit van de dienstverlening hoog in het vaandel staat.
De notarissen kennen elkaar al jaren en werkten de laatste tijd al veel meer samen. Notaris Peter Siemerink: “Door samen te werken, zullen we beter in staat zijn om de steeds sneller gaande ontwikkelingen op alle rechtsgebieden, te weten het onroerend goed, het familierecht en het ondernemingsrecht, bij te houden.”
Notaris Werner Rensen: “Willen we de kwaliteit van onze dienstverlening in de toekomst op het gewenste niveau houden, dan is er verdieping en dus specialisatie nodig. Dat is ook de reden dat we nauwer zijn gaan samenwerken. Daarbij groeide het besef dat het gewenst is om de werkzaamheden uit te oefenen op één locatie. Er is een keuze gemaakt om samen in het bestaande pand aan de Hofstraat 13 in Aalten verder te gaan, waar de huidige notaris Wim Brinkman per 1 januari 2023 is gestopt met zijn werkzaamheden en van zijn pensioen gaat genieten.”
Peter Siemerink: “In Haaksbergen heb ik in de loop van de jaren het vertrouwen van de cliënten gekregen en met hen een band opgebouwd. Voor die cliënten verandert er niets, behalve het feit dat het kantoor zich voortaan in Aalten bevindt. Alle oude en lopende dossiers worden vanzelfsprekend meegenomen. Mocht u dus een vraag hebben over de inhoud van een akte die wij voor u hebben verzorgd, dan kan ik die vraag ook voor u beantwoorden. Op het kantoor in Aalten zult u hartelijk worden ontvangen en ben ik u graag verder van dienst.”
Na de samenvoeging zal het kantoor bestaan uit twee notarissen, twee kandidaat-notarissen en een team van overige notariële medewerkers, waarmee de deskundige dienstverlening gewaarborgd blijft en verder wordt geoptimaliseerd.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit