Publiek geniet van een evenement in de Hofnar. Archieffoto: PR

Publiek geniet van een evenement in de Hofnar. Archieffoto: PR

De Hofnar stopt na bijna acht jaar

Economie

AALTEN - Door een combinatie van sterk stijgende (energie)kosten en een niet geïsoleerd pand zijn de uitbaters van evenementencentrum De Hofnar in Aalten genoodzaakt om na bijna acht jaar de deuren te sluiten. Gesprekken met de eigenaren om het pand te verduurzamen liepen op niets uit, waarop het besluit om eind maart te stoppen woensdagavond via social media publiekelijk werd gemaakt.

“Het is één van de moeilijkste beslissingen geweest die we ooit hebben genomen: De deuren van de Hofnar sluiten op 31 maart 2023, aan bijna acht jaar van mooie evenementen, concerten, theatervoorstellingen en feesten komt een einde”, zo valt er te lezen in het bericht. Behalve teleurstelling is er ook trots. “We nemen vol trots afscheid van hetgeen we de afgelopen acht jaar, samen met het Hofnarteam allemaal hebben gepresteerd, neergezet en voor elkaar hebben gekregen. Vorige maand werd de Hofnar wederom (voor de tweede keer op rij) uitgeroepen tot populairste horecalocatie van Midden Nederland en vele nationale-, en internationale artiesten hebben de afgelopen acht jaar op het podium van de Hofnar gestaan. We kijken dankbaar terug op een mooie onvergetelijke tijd.”

Het team van De Hofnar maakt zich de komende maanden op voor nog een aantal evenementen zoals Q-Music de Foute Party, Poah en Temple of Rock. Daarna richt het team zich volledig op CocktailHouse, het bedrijf dat zich op allerlei manieren bezighoudt met mixdrankjes.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit