Winkelen in Aalten. Foto: PR
Winkelen in Aalten. Foto: PR PR

Winkel in Aalten en maak kans op waardebonnen

Economie

AALTEN - Vanaf 28 november is in Aalten de Eindejaarsactie van de Aaltense Ondernemers van start gegaan. Spaar je kassabonnen en maak kans op honderden mooie waardebonnen van maar liefst 20 euro.

Klanten die in Aalten aankopen doen, maken kans op waardebonnen die beschikbaar zijn gesteld door ondernemers uit Aalten.
Kassabonnen van alle winkels in Aalten kunnen worden ingeleverd bij deze actie, dus van de slager, drogist, groenteman, bakker, kledingzaak, bloemist, warenhuis en supermarkten. Er zijn drie trekkingen in de maand december, één in januari. De prijswinnaars worden bekend gemaakt op www.winkeleninaalten.nl en de winnaars krijgen hun prijs thuisbezorgd.

Kassabonnen
Het winkelend publiek in Aalten wordt aangeraden om tot en met zaterdag 31 december de kassabonnen goed te bewaren.
In diverse winkels in het centrum liggen actie-enveloppen klaar waarin de kassabonnen, die samen een waarde van minstens 50 euro bedragen, ingeleverd kunnen worden. Klanten hoeven dus niet bij één winkel voor 50 euro inkopen te doen. Als meer bonnetjes van verschillende winkels opgeteld minimaal vijftig euro bedragen, kunnen ze in de actie-enveloppe worden gedaan, samen met de naam en het telefoonnummer van de klant.


www.winkeleninaalten.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit