Afbeelding

Nieuw in Aalten: Muriel’s Massagepraktijk

Economie

AALTEN – Voor diverse ontspannende massages maar ook sportmassage kunnen cliënten sinds kort terecht bij Muriels Massagepraktijk. In Rozendaal runde Muriel Garretsen haar massagepraktijk, na haar terugkeer naar Aalten, waar ze is geboren en opgegroeid, start ze hier opnieuw een massagepraktijk. “Na dertig jaar zijn we recent teruggekeerd naar Aalten, in Rozendaal heb ik zestien jaar mijn massagepraktijk gehad, ik heb inmiddels dus veel ervaring in dit vak.” 

Muriel is midden dertig als ze de wens koestert om weer te gaan leren. “Ik volgde een korte cursus massage om te kijken of het iets voor me was. Ik vond het erg leuk en besloot de opleiding sportmassage te gaan doen. Tijdens deze opleiding leer je veel over het functioneren van het lichaam.” Muriel start vervolgens haar massagepraktijk en combineert dit aanvankelijk met haar parttime baan. Ze krijgt het steeds drukker en besluit om zich volledig op de massagepraktijk te richten. “Ik heb in die jaren verschillende cursussen en opleidingen gevolgd zoals zwangerschaps-, hoofdpijn- en cuppingmassage. Bij alle opleidingen leer je weer iets dat van pas komt. Ik richt me niet alleen op ontspannende massages maar ook sportmassage bied ik aan, waarbij rug, schouders en benen gemasseerd worden. De spanning uit het lichaam halen, vastzittende spieren losmaken, dat is het doel.” 

Het is behaaglijk in de massagepraktijk. Een speciale massagestoel en een massagetafel staan klaar voor gebruik. Een wand met schappen bevat opgerolde handdoeken, een paar beeldjes en een orchidee zorgen voor een prettige sfeer. Ze wijst op de speciale kussens op de behandeltafel. “Dit zijn zwangerschapskussens. Op deze kussens kunnen zwangere dames op de buik liggen voor een ontspannende massage. Ook voor mensen die niet goed op de buik kunnen liggen zijn deze kussens een uitkomst.” Bij de opening van Muriels Massagepraktijk is een leuke actie bedacht. “Alle cliënten krijgen een visitekaartje met een kortingsbon van vijf euro die zij aan iemand kunnen geven. Als ze zelf nog een keer terugkomen krijgen zij ook de korting van vijf euro.” Bij de praktijk zijn ook cadeaubonnen voor elk gewenst bedrag te verkrijgen, een ideaal cadeau voor de komende feestdagen.

Muriel besluit: “Het is fijn als mensen met een ontspannen gevoel naar huis gaan”. Haar massagepraktijk is gevestigd aan huis en geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 21.00 en op vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur. Je kunt online of telefonisch een afspraak inplannen via www.murielsmassagepraktijk.nl.

Muriel’s Massagepraktijk, Laan van Kobus 25, 7122 TJ Aalten. 

W murielsmassageprakjk.nl – E muriel@murielsmassageprak-jk.nl - M 06-435 203 25

Dit artikel wordt u aangeboden Muriel’s Massagepraktijk. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit