Gezellige drukte tijdens een eerdere editie van de restantenmarkt. Foto: PR

Gezellige drukte tijdens een eerdere editie van de restantenmarkt. Foto: PR

MidzomeravondShopping en RestantenDag in één weekend

Economie

AALTEN - In het MidzomerWeekend, 24 en 25 juni, is het leuk shoppen in Aalten. Op de vrijdagavond leggen de Aaltense winkeliers de rode loper uit voor hun klanten. Er kan gezellig gewinkeld worden op deze MidzomeravondShopping tijdens de extra lange koopavond in Aalten. MidzomeravondShopping tot 21.30 uur op vrijdag 24 juni en de Restantendag op zaterdag 25 juni van 10.00 tot 16.00 uur.

De winkels zijn in zomerse sferen gebracht en er is vrolijke muziek te horen. Vanaf 18.00 uur ontvangen klanten in het centrum een flyer met diverse leuke acties die alleen tijdens de vrijdagavond geldig zijn. De winkeliers hebben elk hun eigen actie. Op 24 juni ligt de rode loper voor bezoekers uit op deze speciale koopavond van 18.00 tot 21.30 uur. 

Ook is het goed vertoeven bij de Aaltense horeca, waar gasten gezellig kunnen genieten van een drankje en een hapje. 

Op de Markt speelt Eendracht Aalten met fanfare. Ze brengen lichte muziek ten gehore, als muzikale omlijsting voor het winkelende publiek. In een lekker toegankelijke muziekstijl die past bij de zomer.

Zaterdag 25 juni is het RestantenDag in Aalten. In de straten staan kramen van verschillende winkeliers, die mooie koopjes hebben voor een uiterst vriendelijke prijs. De RestantenDag is van 10.00 tot 16.00 uur.


winkeleninaalten.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit