De Thalia groep. Foto: PR
De Thalia groep. Foto: PR

‘Bedscènes’ in drie slaap-kamers en met vier stellen

Cultuur

AALTEN - Toneelvereniging Thalia speelt op woensdag 17 april en vrijdag 19 april het stuk ‘Bedscènes’ van Alan Ayckbourn in De Pol aan de Polstraat 7 Aalten. De voorstellingen beginnen beide dagen om 20.00 uur.

‘Bedscènes’ is een relatiekomedie waarbij vele clichés voorbij komen. Je ziet drie slaapkamers, vier stellen en gedoe. Daar komen Bernard en Johanna. Zij gaan naar het feestje van Saskia en Maartje. Ook brengen ze wat onrust bij Theo en Dorien, de ouders van Bernard. Dan brengen ze ook nog het nodige teweeg bij hun kennissen Niek en Eefje. Wat volgt is een mislukt feest en een onrustige nacht voor alle vier de stellen.

De spelers zijn Leen Blom, Herman Jansen, Sander Lensink, Martine Graven-Bolks, Regina Ten Have-Mak, Mirjam Koebrugge, Imke Lammers, Karin Meerdink. De regie is handen van Chiel Eppink.

Kaartverkoop
Tickets zijn te koop bij Juwelier Meerdink en online via toneelgroepthalia.eventgoose.com. Een kaartje kost 13,50 euro en dat is inclusief één keer gratis koffie/thee. Donateurs hebben gratis toegang op vertoon van hun donateurskaart. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant