Sacha Bronwasser. Foto: Ivo van der Bent
Sacha Bronwasser. Foto: Ivo van der Bent

Schrijfster Sacha Bronwasser te gast bij Literair Café Koppelkerk

Cultuur

BREDEVOORT - Sacha Bronwasser komt op vrijdag 23 februari naar het Literair Café in de Koppelkerk in Bredevoort. Haar in februari 2023 verschenen boek ‘Luister’ vond na publicatie meteen vele enthousiaste lezers. De avond begint om 20.00 uur en kaarten kosten tien euro in de online voorverkoop en 12,50 euro aan de deur.

Luister is Sacha Bronwassers tweede roman. Terwijl haar eerste boek ‘Niets is gelogen’ over de betrouwbaarheid van herinneringen gaat, staat in ‘Luister’ de vraag centraal of de mogelijkheid bestaat dat een mens in de toekomst kan kijken. Het decor van de roman is de in 2015 door aanslagen geteisterde stad Parijs. Dat is waar Marie naartoe gaat na een me-too-achtige ervaring met haar kunstdocent. In Parijs is ze als au-pair verantwoordelijk is voor twee kinderen. De vader van het gezin is ervan overtuigd dat er iets vreselijks gaat gebeuren met Marie. ‘Wie luistert naar zijn innerlijke stem?’

Kunstwereld
De romans van Sacha Bronwasser geven de lezer een kijkje in de kunstwereld en getuigen van een scherpe blik op de mens in verbinding met verleden en toekomst en op de mens en zijn intuïtie. Bronwasser is naast schrijver en spreker ook kunsthistoricus en curator. Kunst is dan ook een belangrijke constante in haar werk.


www.koppelkerk.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant