Tijdens een eerdere editie. Foto: PR
Tijdens een eerdere editie. Foto: PR

Vierde en laatste 60-plus zondagmiddag pubkwis

Cultuur

AALTEN - Zondagmiddag 18 februari kan het publiek, zowel individueel als in teamvorm, voor de laatste keer dit seizoen deelnemen aan de 60-plus zondagmiddag pubkwis. Inloop is om 14.30  uur en de aanvang om 15.00 uur.

Quizmaster Chiel Eppink heeft weer diverse vragenronden in elkaar geknutseld, waarop het publiek antwoorden moet gaan vinden. Een team bestaat uit vier deelnemers en kan in zijn geheel worden aangemeld, individuele aanmeldingen worden door de organisatie op de dag van uitvoering ter plekke samengesteld tot een team.
Het geheel vind plaats in Grand café- Stegemanhof aan de Geurdenstraat 1 Aalten. De insteek is om deelnemers in de leeftijd van 60-plus te laten inschrijven. Jongere deelnemers zijn ook welkom mits gemixt tussen de senioren. Deelname kost een euro per persoon en kan contant voldaan worden op de dag van uitvoering. De consumpties zijn voor eigen rekening.
Aanmelding via telefoon Figulus: 0543-473993 of per mail: Richard@talentverbinder.nl. Aanmelden kan tot de vrijdag voor de uitvoering of, mits nog mogelijk, op de dag van uitvoering om 14.30 uur. De organisatie ligt in handen van Talentverbinder Richard Jongetjes samen met Marga Klompé.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant