De cast van 'Krachtvoer op de sportvloer'. Foto: PR toneelvereniging Partoli
De cast van 'Krachtvoer op de sportvloer'. Foto: PR toneelvereniging Partoli

Partoli op de planken

Cultuur

LIEVELDE - Op donderdag 29 februari, vrijdag 1 en zaterdag 2 maart is het zover! Toneelvereniging Partoli zal het stuk ‘Krachtvoer op de sportvloer’ opvoeren bij Herberg Erve kots in Lievelde. Aanvang 20:00 uur. De regie is in handen van Marja Fuchs.

Krachtvoer op de sportvloer’ is een blijspel in drie bedrijven geschreven door Jos Schepers. De gemeente wil het bewegen van ouderen stimuleren waardoor Leida, Sjaan en Cornelis, door subsidie van de gemeente, gratis kunnen starten met seniorengym. Instructeur Tim probeert dit in goede banen te leiden, maar dat blijft nog een hele klus. Eigenaresse Hetty heeft andere zorgen, want de crosstrainer gaat steeds kapot en dit zorgt voor slechte publiciteit. Ruud, fanatiek en bevlogen lid van de burgerwacht, denkt al snel aan sabotage of aan de capaciteiten van monteur Bert. Hij is zeker van plan om het tot op de bodem uit te zoeken! Dirk en Julia doen het een heel stuk rustiger aan. Ze zitten liever in de bijstand en krijgen daarom een abonnement bij de sportschool aangeboden, maar van sporten komt er weinig terecht. Dirk zit liever met een biertje aan de bar en ook Julia is bezig met heel andere zaken. Tenslotte zijn er de vriendinnen Loes en Noortje. Loes ziet de sportschool als de ideale plek om Noortje ‘aan de man’ te brengen. Maar al snel loopt alles totaal anders dan verwacht….

Kom kijken en geniet van dit blijspel vol humor!

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 10,- per stuk. Aan de kassa betaalt u € 12,- . Daarnaast kunt u ook terecht bij onze voorverkoopadressen (t/m 28 februari): Lievelde: Herberg Erve kots - Café biljart de Barbier – Inge Leemreize, Engelse Schans 16. Lichtenvoorde: Albert Heijn. Groenlo: Albert Heijn. Of bij een van de leden. Na 28 februari zijn kaarten in de voorverkoop alleen nog verkrijgbaar via José Oosterholt tel: 06-1217 9928.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant