Tijdens Etend Ontmoeten in november. Foto: PR
Tijdens Etend Ontmoeten in november. Foto: PR

Geslaagd ‘Etend Ontmoeten’ in ‘t Dorpshuus IJzerlo

Cultuur

IJZERLO - In de sfeervolle setting van ‘t Dorpshuus in IJzerlo vond onlangs weer het gewaardeerde evenement ‘Etend Ontmoeten’ plaats, georganiseerd door de werkgroep in samenwerking met medewerkers van OWM Achterhoek. Gasten werden culinair verwend met heerlijke zuurkoolstampot en wortelstampot, geserveerd in de vorm van een smaakvol lopend buffet.

De professionele bediening door de medewerkers van OWM zorgde ervoor dat de gasten in alle rust konden genieten van een compleet diner, afgesloten met een verrukkelijk toetje van yoghurt en vruchtensaus. Een toegewijde vrijwilliger deelde haar bijzondere zoektocht naar de juiste ingrediënten voor het toetje, zelfs in de zomer wild fruit plukkend in de gemeente Aalten en zorgvuldig bewarend in de vriezer.
Tijdens het diner nam Berny Gunsing vanuit OWM het woord en informeerde de aanwezigen over de brede dienstverlening van OWM Achterhoek op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Dit dynamische bedrijf bedient niet alleen particulieren en zakelijke klanten, maar ook agrarische ondernemers. Met vestigingen in Eibergen en Aalten biedt OWM Achterhoek persoonlijk advies en eerlijke producten, gehuld in het principe van “Goed voor elkaar.”
Het warme hart van OWM Achterhoek klopt ook voor het initiatief van Etend Ontmoeten. Ze waren verheugd om deze avond bij te dragen aan de bediening en regelden zelfs vervoer voor enkele gasten van en naar ‘t Dorpshuus in IJzerlo.
Organisaties, stichtingen of vriendengroepen die geïnteresseerd zijn in een (eenmalige) kookervaring of die willen helpen bij de bediening, worden aangemoedigd contact op te nemen. Voor het jaar 2024 zijn nog mogelijkheden. Het e-mailadres is info@figulus-welzijn.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant