Op woensdag 11 oktober speelt Martijn Koning zijn nieuwste voorstelling Appeltjes Schillen in Theater De Storm. Foto: Anne van Zantwijk
Op woensdag 11 oktober speelt Martijn Koning zijn nieuwste voorstelling Appeltjes Schillen in Theater De Storm. Foto: Anne van Zantwijk

Theater De Storm trapt seizoen af met volle zalen

Cultuur

WINTERSWIJK -  Volgende maand start het theaterseizoen. De Storm trapt af met vier uitverkochte avonden Bert Visscher van 3 tot en met  6 oktober aanstaande. De eerste speelavond is inclusief live audiodescriptie door een blindentolk. “In samenwerking met Stichting Komt het Zien! en Oogcafé Winterswijk zijn we hiermee succesvol gestart vorig seizoen”, vertelt directeur Marijt Helmink. “We kregen veel aanmeldingen en hele fijne reacties. Daarom gaan we dit seizoen naast Bert Visscher ook de musical Piaf van een blindentolk voorzien”, vult Marijt enthousiast aan. 

Wachtlijst
“Er zijn voor Bert Visscher nog een paar plekken met live audiodescriptie beschikbaar”, vervolgt Marijt. “Mochten deze niet benut worden, dan gaan de plekken alsnog in de verkoop. Dus meld je ook vooral aan voor de wachtlijst van Bert Visscher. Dat kan zomaar zin hebben.” En heb je nou naast het net gevist voor tickets voor de cabaretier op rode schoenen? In oktober staat er nog veel meer cabaret op het programma van het Winterswijks theater. Een avond lachen zit er dus gegarandeerd in.

Krachtvoer voor de lachspieren
Zo speelt op woensdag 11 oktober Martijn Koning zijn nieuwste en bejubelde voorstelling Appeltjes Schillen. Het Parool schijft er het volgende over: "Het escapisme van Martijn Koning is krachtvoer voor de lachspieren […] Het levert zijn lolligste voorstelling in jaren op.” En de Twentse cabaretier André Manuel speelt op 25 oktober zijn show Zieke Geest. Oók dat wordt anderhalf uur heerlijk grinniken, schateren en besmuikt lachen.

Programma & ticketverkoop
Naast cabaret biedt oktober nog veel meer. Kijk voor het volledige programma op www.theaterdestorm.nl. Tickets bestelt men eenvoudig online of via de theaterkassa - geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur, tel. 0543 – 519285.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit